Estrenem web!

Avui és un dia molt especial per a totes les persones d’Encís que treballem o que han format part d’aquest projecte. Després d’uns mesos de feina per fi us podem presentar la web de la vostra casa de colònies.

Durant més de 20 anys són molts els grups, esplais, agrupaments, escoles i alumnes dels cursos d’estiu que heu passat per la casa. Estem segurs que la vostra experiència al bell mig del Montseny no us va deixar indiferent i és per això que hem decidit crear aquesta web.

Volem deixar constància de com d’especial és aquesta casa per a molts de vosaltres. Un indret on es troben passat i present,  la casa de l’educació popular. D’aquesta manera esperem que les noves generacions d’infants, monitors, mestres, joves i caps puguin seguir gaudint de les xerrades al porxo, les migdiades sota l’avet, els banys a la piscina quan el temps ho permet, les excursions nocturnes, la llar de foc a l’hivern, en definitiva, de la màgia del Pujolar.

Entreu i descobriu www.maspujolar.cat

Si teniu imatges, records o experiències del vostre pas per la casa, així com qualsevol comentari, ens ho podeu fer arribar a agencia@encis.coop